Post by duckterleudedpli on Mar 15, 2022 19:41:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Naval Creed:Warships ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Naval Creed:Warships IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini açmaq (məhdudiyyətsiz xal) ▞▞▞
▞▞▞ Naval Creed:Warships 2022 version ▞▞▞
Nə ayıbdır. Bu, döyüş gəmiləri haqqında ən çox sevdiyim oyundur, lakin oyun tamamilə ölüdür. Ən azı siz hələ də AI-lərlə oynaya bilərsiniz, lakin rütbə oynamağa belə cəhd etməyin. Əgər rütbədə oynamağa cəhd etsəniz, lobbi tapmaqda uğurlar. 8 dəqiqəlik lobbi tapmağa çalışdıqdan sonra cəhdimi dayandırdım. Oyun hələ də olduqca əyləncəlidir. Digər oyunlardan fərqli olaraq, bu oyun yalnız bir gəmi üçün əbədi olaraq üyüdüldüyünüzü hiss etmir. Siz eyni anda bir neçə gəmi üçün işləyə bilərsiniz və bu gəmilərdə irəliləyiş əldə etdiyinizi hiss edə bilərsiniz.
Düşünürəm ki, bütün rəylər sizin bütün qruplarınızdandır..... 700 mb oyunda ən pis qrafika
Çoxlu dizaynlar götürməsəydilər və qrafika o qədər də pis olmasaydı, ona 5 ulduz verərdim.
Çox pis idim bütün british techtree kilidini açmışdım oyunu sildim yalnız 2-ci dərəcəm var çox məyus oldum
Dörd ulduz verdim, çünki bu oyun yamatonu çox asanlıqla zədələnə bilən kağız kimi düzəltdi.. Hələ də bu oyunu sevirəm... Onların Yapon döyüş gəmiləri və onun zirehləri haqqında heç bir təsəvvürləri yoxdur. Və niyə bu, müasir təyyarə gəmisi olan Lianoning-i əlavə etdi, digər gəmilər isə köhnə idi... Mənim sualım NİYƏ
Üzr istəyirəm pis oyun və gözəl deyil
Mən premium hesabımdan optimal şəkildə istifadə edə bilmirəm, çünki bu gecikmə :3 ümid edirəm ki, tezliklə düzələcək, uyğunluq sistemini düzəldə bilərsiniz -.- bu ədalətsizlikdir.
Mən sizə beş ulduz verərdim, amma yeniləməyi dayandırın pls
Daha çox gəmi lazımdır və yalnız bir gəmini araşdırmaq və tanıtmaq çox baha başa gəlir
Oyun açılmır həmişə etibarsız server göstərir, mən daxil ola bilmirəm
Zəhmət olmasa Avtomatik AA Silahını düzəldin. Mən avtomatik atəş etməyi xoşlamıram. Həm əsas silahın, həm də aa silahının atəş edə bildiyinə əmin olun. Avtomatik silahı bəyənmirəm. Zəhmət olmasa düzəldin. Qalan hər şey qaydasındadır mən avtomat aa silahını sevmirəm. World of Warships oyununda olduğu kimi həm əsas silahdan, həm də AA silahından atəş açmaq istəyirik. 
ən pis
Quraşdırma çox yavaşdır
"yenilənməyə davam etmək üçün toxun"dan keçməkdən qəti şəkildə imtina edir
Ümid edirəm ki, bütün zamanların ən sevimli döyüş gəmisi olan yamatodan istifadə edə biləcəyəm
Son yeniləmə pisdir!!! Yalnız mavi ekran və musiqi. Zəhmət olmasa düzəldin
1942 🚀 Free classic shooting games Аркаде wjp
Əla oyundu, amma indi HƏR Döyüşlərə belə yükləyə bilmirəm, oturub 10 dəqiqə gözlədim, çünki televizorda başqa bir oyun oynadım və döyüşə başlamasını gözlədim.
BU MƏNİM PROFİLİMİ SİLDİ
Ən uzun müddətdir ki, mən artıq oyunu oynaya bilməsəm də, o, sadəcə olaraq ekranda ilişib qalıb resursları yükləmək üçün klikləyin, mən eyni problemlərlə çox sayda ppl görmüşəm, əgər şərhlərə baxsanız, sizə zəmanət verirəm ki, gəlib düzəliş edin. oyun
Arenanın işləməməsi ilə bağlı problemləri həll etməlisiniz
Qoşulmaq mümkün olmadı
Çox 3 cü sinif oyunu
bu oyun World of Warships blitz total warfare oyununun surətidir
Yenidən qoşulma xətası ಠ︵ಠ
Bu əladır, lakin sualtı qayıqlar əlavə olunacaq və zəhmət olmasa aa silahları üçün animasiya əlavə edə bilərsiniz
Mən bu oyunu sevirəm, amma gəmi üçün daha çox yer ayıra bilərsənmi əlavə etsən sənə 5 ulduz verim
Qrafikada yaxşıdır
Bu oyun WoWs Blitz qədər yaxşıdır, əgər daha yaxşı deyil.. Pros: Avtomatik hədəf, Avtomatik AA və ikinci dərəcəli silahlar, kənd təsərrüfatı EXP-ni asanlaşdırmaq. Eksiler: Daha çox gəmi lazımdır.
VIP NAVAL CREEDDİR!!!! ƏGƏR DÖYÜŞ GƏMİYƏLƏRİ DÜNYASI BLITZ, SİZ üfunət iylənirsiniz!!!!! tərəqqimi saxladım?
Bu döyüş gəmisi döyüşünün yeni versiyasıdır? Zəhmət olmasa, hörmətli tərtibatçı mənə məlumat verin.
Naval Creed:Warships Laga vrx
Naval Creed:Warships Акционе xybs
Naval Creed:Warships Azione lby
Möhtəşəm oyunu sadəcə olaraq, 10000 ulduz dəyərində qrafika, oyun, idarəetmə və s. kimi hər cəhətdən müharibə gəmiləri dünyasından daha yaxşı sevirəm..... ❤❤❤❤❤
Oyun heyrətamizdir, amma iki problemim var: -Mənim adım söhbətdə və profilimdə göstərilmir. -İdarələri tənzimləyə bilmirəm, çünki o, daxil olmağım lazım olduğunu deyir (mən Google hesabı ilə daxil olmuşam). P.S:Mən düzəldə bildim, adımı dəyişməli oldum
Naval Creed:Warships Aksiyon qdfa
zor
Əla proqram!
Eyni oyun fərqli ad #battleOfWarship
Onu aça bilmirəm. Vaxtımı və pulumu sərf edirəm
Gamenya bagus. Dan grafiknya mantap Saya suka sekali game ini... Nanti teman" saya akan saya ajak gabung main game ini.. Yang bikin game ini.. Trimakasih... Gamenya sangat bagus sekali.. Sekian banyak game Android yang saya cari.. Ternyata Naval Creed Sampai oyunu NFL ilə oynanılır...
Zəhmət olmasa bir neçə gəmi əlavə edin
oyun WoWs Blitz-in əvəzedicisi kimi yaxşıdır, lakin açıq şəkildə pvp uyğunlaşmasına baxmayaraq, bot matçına daxil olmaq streslidir. Lütfən, bizi daha böyük oyunçu bazasına yerləşdirin ki, arenaya və ya pvp-ə daha tez daxil olaq, gözləmək vaxt itkisidir. 2 nömrəli daşıyıcı təlimi haqqında, zəhmət olmasa çətinliyi azaldın və ya daha böyük xəritəyə qoyun, mən kiçik xəritədə 2 döyüş gəmisini necə edə bilərəm? bu heç vaxt axmaq ssenaridir
Naval Creed:Warships Акционе xybs
Bu əla oyundur, təfərrüatlar heyrətamizdir və sanki WOW-un mobil versiyasıdır. Və buna görə də bunları təklif edirəm. Mən sualtı qayıqlar və daşıyıcıya və AA-ya yeniləmə istəyirəm. Bilirəm ki, bu vaxt aparacaq, buna görə də bu baş verəndə gözləyəcəyəm, daha çox AA effektləri, AA-nı qurmaq üçün bir yol, beləliklə o, təyyarələri daha tez öldürə bilsin (WOW AA kimi) sualtı qayıqlar əlavə edərək və əvvəllər təklif etdiyim kimi, təyyarələrə nəzarət etmək üçün daşıyıcı yeniləmə (yenə WOW kimi).
Kimsə bu oyunun vay:blitzdən daha yaxşı olduğunu nəzərdən keçirdi və deməliyəm ki, mən nadir hallarda belə bir uğursuzluq ördəkcəsini görmüşəm. Oyun sadə bir uğursuzluqdur. Mən bəyənmədiyim hər şeyi sadalamayacağam, amma kimin strateji haqqında hər hansı bir fikri var. /müharibə oyunları dərsi bitirməzdən əvvəl bundan çıxacaq.Tl;dr vaxt itkisi.
Mən: Ana bizə World of Warships ala bilərik? Ana: Artıq evdə World of Warships var! Evdə World of Warships:
ÇOX GÖZƏL OYUN, GÖZƏL QRAFİKA,
Mənə daxil olmağa icazə vermir
Darıxdırıcı zəhlətökən musiqi, darıxdırıcı oyun.
nə cəhənnəm şəbəkə problemim var yaxşı internetim var mobil şəbəkə və wifi istifadə edirəm amma heç kim bu problemi həll etmədi zəhmət olmasa düzəldin
Bu zəhmli oyun idi təxminən 2 gün əvvəl sədaqətlə oynayıram amma hər dəfə döyüşə çıxanda şəbəkə bağlantısı qeyri-sabitdir və heç bir idarəetmə işləmir deyir zəhmət olmasa düzəldin mən bu oyuna çox pul qoydum ki, oynaya bilməyək zəhmət olmasa düzəldin
Deyəsən çox çəkəcək.bakı.zabrat
Mən bu oyunu sevirəm, amma bu gün oyunu yenidən quraşdırdım və hesabıma daxil olanda dedi ki, əlaqə uğursuz oldu və yenidən cəhd edim, nə qədər cəhd etsəm də, yükləyə bilmirəm. Düzəltmək üçün bir yol varsa, inkişaf etdiricilərdən xahiş edirəm. bu mən bir geri feed istərdim.