(Android/iOS) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game мами увеличават златото
Feb 15, 2022 9:53:21 GMT
Post by partdocomsefi on Feb 15, 2022 9:53:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават златото ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Голяма част от моите артикули са невидими!!!
Страхотни много добри графики! Харесвам. 🙂
Добре е играта.
Не могат да се заредят данни от Facebook
Хубава игра, но нещо липсваше
Играта е прекрасна, но спира да се отваря
Имам грешка .. Току-що отворих тази игра един ден, но открих, че всичко е нулирано .. и имаше грешка в клиенти .. всички бяха отключени, дори аз не го направих .. ако избера една от тях, това показва, че е избрана но когато играя този клиент го нямаше. Освен това с това можете да избирате един клиент няколко пъти .. харесва ми тази игра, но сега не се държи правилно
Има нужда от работа
Не инсталирайте това приложение, не е добре един ден го отворих и цялата игра беше като рестартиране, почувствах се толкова зле 😭😭😭 много лошо приложение, толкова разочарован...
Аз съм много щастлив бисквита имам аз съм този лазер много много се грижа за играта, която ми харесва игри игра игра игри винаги можете да дойдете за спомен Харесва ми този спомен Харесвам за моята игра майсторът на готвене прави игра аз отивам да летя винаги отивам тази игра е много много много супер аз се грижа за забавление опитайте се да запазя тази игра вземам за много много много супер скриване на играта cake ядене за тази игра игра играя това това това тази игра много много много много много супер не харесвам тази игра игра игра неприязън знам малко
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Santai rsp
Беше страхотно до последния ъпгрейд. Сега е силно нестабилен, често не регистрира спечелени нива или дори нови дни. Ще деинсталирам, ако не се подобри. Просто актуализация. Все още остава на същите екрани, без напредък по дни или постижения. Деинсталиране сега. Беше забавно, докато продължи.
Хубава игра 😊😊
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Rekreacyjne hqa
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulaatio fma
След като изиграем почти всички нива, играта няма да започне само. Отново трябва да инсталираме и играем от първо ниво... толкова дразнещо... случи се много пъти...
Готварски майстор Живот 👄👄👄👄👄👄👄
О, скъпи.... не отново. Чаках следващата дестинация след Париж, когато изведнъж играта спря да се зарежда на 99% преди няколко дни.
Наистина харесвам играта. Играх го често. И напредна със седмици. Наистина мога да препоръчам да играете това. Но честно казано, сега цялата ми игра се загуби и отново съм в началото? Вече бях играл през няколко града! преди имаше някои дребни грешки. Сякаш не бих получил ежедневното постижение за закупуване на актуализации... но след като изтрих целия си напредък? Обмислям да изтрия приложението сега...
Харесвам го, той е бърз и ви държи на крака!
Не мога да играя играта, когато зареждането й спре на 99% какво да правя?
Най-лошата игра...няма да получим никакви други елементи, оставящи понички в първите 20 нива..и графиките са като най-добрата игра, но в действителност това е най-лошата игра, не я инсталирайте
Много съм ядосан, спечелих повече от 100 диаманта, отидоха да ги събера и играта ги взе два пъти повече от използването на печелене на диаманти, ако не мога да ги използвам 😡
Дотук добре игра
Обожавам тази игра!! Харесвам игрите за готвене, а тази има много добри резултати.
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Santai tnx
Сортирам за много реклами и толкова се дразня всеки път, когато трябва да гледам реклами Само. толкова скучно
Актуализацията не работи, купи тласък със скъпоценни камъни взе моите скъпоценни камъни не ми даде тласък
Харесах тази игра, но сега няма да се зареди след актуализацията 😕 😢
Тази игра е забавна, но е същата като мечта за готвене 😕
Катрина c
Най-лошото след някои нива защо гневът се проявява...
Това е много хубава игра, както тази игра, която дадох 3 звезди
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Santai rsp
Винаги забавно с много възможности за надграждане на оборудването. Един от любимите ми.
Играта е наистина приятна за игра, играх до ниво 21 и затварям след известно време, отворих, след което загубих всичко и стигнах до 1-во ниво
Досега това е страхотна игра, не ми харесва, че получавате само няколко видеоклипа, за да получите двойни монети. Мисля, че това трябва да е по избор след всяко ниво, а не само няколко, харесва ми факта, че можете да гледате добавки за няколко скъпоценни камъни в редица
Забавление е много предизвикателно
Отново остана на 99%.... последния път, когато играта се рестартира от началото. Това ще се поправи ли?
Дадох й 5, но това се промени... тази игра спира на 99% и отказва да се зареди
Просто давам 2, защото. Аз съм ниво 35 не мога да заредя е 99 спре защо?
Не мога да отворя играта след последната актуализация
Първо тази игра беше толкова забавна, когато получих 12 ниво, тази игра беше най-лошата игра някога
Страхотно!!! Милион процента Страхотна и хубава Никога няма да се объркате каква перфектна игра.
Рекламите за тази игра са много подвеждащи
Засега е много добре, но колкото повече го правите, нивата стават по-трудни
Постепенно темпо. Добра графика. Предизвикателен
Тази игра е забавна и предизвикателство, събрани в една игра! Не търсете повече.
Обичаше играта. Победих всички нива в Ню Йорк и бях на 2-ри ресторант в Токио, когато загубих всичките си данни за играта? Когато се опитах да го възстановя, ми даде няколко нива обратно в Ню Йорк. Има ли нещо друго, което мога да направя, за да върна всичките си нива? Ще промени рейтинга на 5, ако това може да бъде поправено. Това не се случва с други игри или приложения, така че това ми казва, че това е домашен проблем.