Post by partdocomsefi on Feb 15, 2022 9:47:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Rainbow ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Rainbow IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox sikkə ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Rainbow 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu oynamaq çox əyləncəlidir
Telefonunuza proqramlar quraşdırır! Soruşmadan! Ehtiyatlı olun!
Müvafiq Əyləncə hesab etmək üçün əla proqram
Download Bubble Shooter Rainbow Mod APK 2.05 with A large number of gold coins. .
sürətli, qısa reklamlar, yaxşı rənglər, dəqiq atıcı, çəkilişlərə mane olmaq üçün çoxlu maneələrlə dolu deyil. Yaxşı iş dizaynerləri! davam edin və oyunlarınız tükənməsin!!!
Mən bu oyuna aşiqəm, onu ciddi sevirəm
Bubble Shooter Rainbow - Shoot Pop Puzzle - STE Primo ...
İndiyə qədər əla vaxt keçirdim təşəkkür edirəm oyun haqqında dediklərimi geri götürürəm, adamı idarə edərək itirməyə çox vaxt sərf edirsən orada hərəkət edirsən bütün oyunların bu səhvi etsə geri qayıtmayacaq
The 1# Classic Bubble Shooter Rainbow - Shoot & Pop Puzzle is a Fun Puzzle Game. Play the classic and most addictive bubble pop game for FREE,
Bubble Shooter Rainbow APK Download for Android - WapSoft
Çox gözəl. Çox xoş. O qədər əyri oyun. O qədər qəşəng. Mən bu oyunu çox sevirəm
Mən bu oyundan həqiqətən zövq alıram! həqiqətən çətin deyil, ona görə də əyləncəlidir
Bubble Shooter Rainbow Пъзели std
Oyunu sevirəm amma 2000-ə çatdım reklam izləmə seçimi dayandı indi əlavə top üçün 20 xərcləməliyəm həm də 20 qazananda yığa bilmirəm.
Dayanmayan oyun
Oynamaq əyləncəlidir
Oyunlar amt üçün həsrətdir. Oyunu demək olar ki, bitirərkən eyni rəngli toplar tez-tez düşür. Bu səbəbdən 2 ilə qiymətləndirilib və bu səbəbdən də silinir.
Mən oyunu sevirəm, mən sadəcə bir həftə əvvəl 851 səviyyəsinə başladım və indi açılmayacaq. Xahiş edirəm kömək edin.
Çoxlu reklamlar və onlar oyunu dondurur. Çox məyusedici.
Reklamlar oyunun ortasında yaranır və sizi yenidən başlamalı edir!!!
Silmək məcburiyyətində qaldım, oynamaqdan həzz aldım, amma oyun donmağa davam etdi, proqramı bağlamağa və yenidən başlamağa cəhd etdim və o, təkrar-təkrar dondu
Təcrübə çox zəifdir, çarpaz 101-dən sonra işləməyi dayandırdı!
Dörd ulduz qazanacaq kifayət qədər gözəl oyun, səsin avtomatik işə salınması və səssiz düyməni tapmaq çox çətin olan zəhlətökən reklamlar istisna olmaqla. Qəfildən reklam görünəndə və səssiz düyməni tapmaqda çətinlik çəkəndə qəhvəxanamda oynamaq üçün oyun deyil. ☹ silirəm
Shri Ram Nike
İstəyə bilməyəcəyimi yoxlamaq üçün cəhd etdim, amma təəssüf ki, yox! Ona görə də onu sildim.
Bir dəfə dayandırmalı və sonra yenidən başlamalısınız
Donur və dayanır. Müəyyən bir səviyyədən sonra. sildim.
HƏDDƏN ÇOX REKLAM BU TƏTBİQDƏN UZAQ QALIR
50 Games Like Bubble Shooter FX for IOS iPhone - Page 3
Bubble Shooter Rainbow Sestavljanke uzc
Mən onu indicə mobilimdən silmişəm! İlk dəfə ona daxil oldum və yükləmək həmişəlik vaxt apardı, sonra nəhayət yüklənəndə qabarcıqlar və atıcı yapışmağa davam etdi və heç nə etmədi və bu, mənim mobil telefonumun əsas ekranına qayıtmağa imkan vermədi. Mən ona qayıtmadan bir neçə dəqiqə əvvəl oyun onu girov saxlamışdı!
Tətbiqi açın və əldə etdiyiniz ilk şey 900-cü səviyyəyə qədər ifa olunan reklamdır, proqram yeniləndi və indi sözügedən idiototik reklamı bağladı, silindi.
Snake.io: Fun Battle .io Games Veiksmas qvx
Bubble Shooter Rainbow Gameplay Trailer (iOS & Android) ... more than 5000 awesome puzzles Play the classic bubble shooting puzzle game!
Oğlan, səni tezliklə görəndə çox sevirəm, sonra həyatımın yarısında orada olacağam və səhərlər gözəl vaxt keçirən ailə və dostlarla əlaqəm yoxdur və mən yaxşı olmalıyam bir neçə dəqiqə əvvəl dostlarımın evini bir müddət əvvəl gözəl vaxt keçirən ailə və dostlarımla birlikdə 🎥 görmək üçün aldım, amma geri qayıdıb almaq üçün heç bir pulum yoxdur. bəziləri 😴 bu axşam işdə amma idman zalına gedib-gəlməyə pulum yoxdur
3-cü dəfə bu oyunu oynamağa cəhd edəndə sonuncu dəfə donub qaldı və 3000-ci səviyyəyə çatdıqdan sonra onu silməli oldum ki, yenidən cəhd edəcəyəm və yox, sadəcə bağlanır, bu oyunu tamamlamaqdan bezdi 😡
sürətli və əyləncəli bir problem
Android yeniləmə 11-ə qədər əla oyundur və indi işləmək istəmir
Fantastik Mən qabarcıqları çəkməkdən həzz alıram
Bu çox yaxşıdır, çünki brian böyüyür☺☺
Reklamlar çox tez-tez və 30 saniyədir. Bu oyunu bir saat oynadım və bezdirici reklamlara görə silindi.
Əvvəlcə əyləncə, sonra reklamlar başladı. Hər səviyyədən sonra bir reklam var idi. Bəzən reklam hədəf alarkən sanki sadəcə olaraq açılır və məni qabarcıqdan istifadə etməyə məcbur edirdi. Əks halda bu, standart baloncuk atıcıdır, lakin təkcə reklamları aradan qaldırmağa dəyər.
Bubble Shooter Christmas - Metacritic
Super, çox sağ olun.