Post by partdocomsefi on Feb 15, 2022 9:32:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan pont ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
2 csillagot adok rá, mert nem engedi, hogy tartályokat készítsek, és ha csinálok, akkor eltörik
Ez a játék szórakoztató, de több dolgot kell hozzáadnia, például a fegyvert, a szerelmet és még sok mást
Ez egy szórakoztató kreatív játék, de sok hirdetést tartalmaz, és egy viris 9/10
Jó, de van néhány bug.
szerintem egész jó játék
Minden alkalommal, amikor megnyomom a ne mutasd újra... továbbra is megjelenik... mikor lesz javítva Ha nem tudod, mit ne mutass újra, az azt jelenti, hogy nem mutatod újra... még másnap sem
Jó idő másodlagos játékra, amikor a bgmi az elsődleges játék. És egy dolog, hogy az ellenfeleink nem erősebbek nálunk.
A világ legrosszabb játéka
Ez a játék szórakoztató, de nagyon lassú és hibás. Tudsz még néhány hibajavítást javítani a játékon?
Van egy lángszóród, mivel 5 éves vagy
Régebben jó játék volt, amíg ti nem tettetek igazságtalanná a magas szintek legyőzését, mint én, és én NEM KERESEM VISSZA .Y GOD DANG OLD AVVOUNT
Super Tank Rumble Grand public uju
részletes játék
Javítsa meg a hosszú betöltési képernyőt
wooow
Szuper frissítés! Szóval néhány hete letöltöttem, és azt mondtam, hogy "5 csata, és elfogyott az üzemanyagod? Nem jó...", ezért undorodva eltávolítottam. Ma visszatérek hozzá, és azt tapasztalom, hogy ez a funkció teljesen eltávolítva. (Hagyja figyelmen kívül a frissítéssel kapcsolatos rossz véleményeket) a csatákba való belépés érmékbe kerül, de ezeket néhány másodperc alatt könnyedén generálhatja. Ennek megváltozásával ez az egyik kedvenc játékom! A grafika sima, korlátlan tankváltozatok, és NEM fizetős. Határozottan megéri az idejét. 😉
Rohadtul Jó játék elsem indul
Gemuruh Tank Super Santai utyj
Teljesen szeretem ezt a játékot... ne hallgass a "... lv 4-5 után nem tudok játszani... lv 15 vagyok, és folyamatosan verem a magasabb lv játékosokat... a jó design mindig nyer... azonban...ma reggel azt írja, frissítés elérhető...nincs frissítés a boltban...nem tud bejelentkezni...kérem javítsa
Minden alkalommal lekapcsol a wifiről... javítsd ki
Szép játék, szeretem, mert a fegyverek frissítését is igénybe veheti nem szabadtűzben, így ez a legjobb játék, szeretem a szuper tankdübörgést 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻...
Kinyílt a ládám és új cuccokat és fegyvereket kapok és nem találom a boltot!!!
Nagyon jó, de kaphatunk-e még több küldetést, mert könnyű megölni a vaskezet és a Mr blofot. Csak köszi!!!!!
Nagyszerű játék volt most mindig bejelentkezést kérni? És nem tölti be, mi a probléma az alkalmazással? Rendben volt, javítsd meg.....szomorú ilyenkor ennyi időt fektettem bele....miért?
Super Tank Rumble கேஷுவல் vgn
élvezem, szeretek vele játszani szabadidőmben, de van néhány hiba, de megéri játszani
wow nagyon tetszik. és annyi cucc és fegyver
Csak arról van szó, hogy amikor valaki csinál egy tankot, ami még csak nem is úgy néz ki, mint egy tank, és a padlóra esik, és még mindig veri a tankomat, ami valóban működik és tökéletesen működik, az elég frusztráló.
Nekem nem tetszik annyira
nagyon jó játék, de szeretném, ha könnyen forgathatná a dolgokat a számítógépen
Bad nem működik játék ne töltse le
Azért adok rá 3 csillagos értékelést, mert adatot vagy wifit használ a futtatásához, ami nagyon szívás, de nagyon klassz játék és nagyon kreatív játék is.
Szép játék, de tudna új fegyvereket adni
Nagyon szórakoztató, de szerintem szüksége van egy opcióra a forgatáshoz, azoknak, akik laptopon játszanak ezzel a játékkal
ez az egyik legjobb játék, de egy kicsit könnyebbé teheti a kezelőszerveket
Bazmeg ez normális?az baja hogy telón akarom elindítani?🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Rohadtul jó
A játék nem működik a xiomi Pocophone f1-emen. Amikor az összes engedélyezésére kattintok, hogy engedélyezzem a feltételeket, hibaüzenet jelenik meg: "Ez csak normál eszközökön működik. Ha a hiba továbbra is fennáll, forduljon az Ügyfélszolgálathoz."
Szár de nagyon
Az egyik kedvenc játékom de valaki aki tudja, hogy ez multipléjeres játék-e?
Szupernehéz pénzt keresni és szuper kemény kampányokat indítani, és egyszerűen nagyon unalmassá válik
Ez a legjob
szeretem ezt
Ez a játék nagyon szórakoztató, de a párkeresés túlságosan tisztességtelen, folyamatosan párba kerülök szuper magas szintű emberekkel, és a klánok elég haszontalannak tűnnek, emellett pénzt is vesztettem a hibák miatt.
Angry Birds 2 休閒 ftx
ez egy fos az idegeimen játszott ez a sar
😋😋😝😝😝
Tudod, hogy hat éves voltam, amikor a barátom mesélt erről a játékról, most pedig tíz éves vagyok, de még mindig játszom. Sok nagy változáson ment keresztül, és minden alkalommal jobb lett, amikor szeretem, hogy sok miniharcos létezik, vagy hogy hívjuk őket, mint egy nővér, és sok erős fegyver, 4 éve nem töröltem, és még mindig szeretem.