Post by partdocomsefi on Feb 15, 2022 9:29:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flower Zombie War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flower Zombie War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ скъпоценни камъни генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Flower Zombie War 2022 version ▞▞▞
Тази игра е като растения срещу зомбита 2 и е като растения срещу зомбита редовно, но кака срещу зомбита. Редовният Ник изглежда по-странно от Сам срещу зомбита 2 дупета просто хубава игра Харесва ми. Просто имам Plants срещу Zombies 2, но бях толкова близо до Zomboss в тази игра, но аз не можах да се разголя, това е толкова тъжно приятелите ми, имам предвид растения, хвърлящи хайвера на пилета зомбита, а не цветя, нашите планове страхотни цветя са граховите стрелци са орехи, нашият език и повторител и pre Peter and fire p и Ice p
добра графика и интересна игра
Това е забавна игра, но става малко скучна.
Твърде трудна на млад етап, но все пак добра игра.
Готино не е лошо
Досега беше доста забавно.
Глупава игра
Flower Zombie War Stratégiai játékok xed
Беше забавно и хубава графика
Тази игра е добра. Това ме спаси от война срещу моите растения и моите зомбита.
Zoombie thì trâu bò còn cây trồng phải thêm hỗ trợ mới thắng nổi. NPH như cc
Силата на звука не работи. Дори и да намалите музиката до нула, тя все още възпроизвежда музика. По-скоро досадно.
Просто копие на растения vr зомбита. ВИЕ ХОРА СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ТАКИВА. ГЛУПАВО Е!
Има някакъв проблем, който не може да се отвори в някой andriod, но аз обичам да играя тази игра.
Ужасно, ужасно копие на PvZ. Това е сериозно скучна игра. И как успяхте така нагло да откраднете sfx-а от PvZ? Къде е вълнението, забавлението? Освен това колко струваше да събереш всички тези 5-звездни отзиви? Всички те казват "страхотно", "добро" или "хубаво".. И всички изглежда произхождат от една и съща част на света. Малко подозрително, нали? Както и да е, не си губете времето за тази измама.
Това е бледа сянка на растенията. срещу зомбита и повече, това е много скучен нюанс...
Добре не
Директно копие на pvz, това всъщност не е толкова лошо.
Силата на пръстена за спиране на кражбите на зомбита не работи и няма подходящо ръководство за това как да го използвате.
Flower Zombie War Strategy wsgv
зомби 2
Добра игра в Индия и игра за вечеря
😕
Невероятна игра и съм щастлив да играя тази игра
Това е хубава игра.
не е добро pvz ripoff
Как мога да играя такъв тип игра, малко е странно...🧐🤔
от lvl 20 става твърде трудно и не можете да играете без да купувате неща. безполезен
Твърде класически
Не обичам това bybadapp
Дано да е толкова забавно, колкото оригинала
Хубава игра, не мога да кажа нищо, Иън сега играе тази игра, толкова е хубава 🌎🌎🌎
тя е вери бог игра и много сладка
Sonic Jump Pro 街機 urlg
Винаги съм бил фен на тези игри, много добра игра
Основната игра не е бикин sy geram lh tk dapat dapat menang😂