Post by partdocomsefi on Feb 15, 2022 9:26:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирати много новчића ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
То је забавна игра, али има присилне рекламе. Не могу му дати више од 3 звездице.
има превише огласа
Добра игра, али настављам да се пријавим
Заиста ми се свидела игра, али када нуди да гледате рекламу за новац, кликнете на не и она вам и даље даје оглас је само погрешан
Разлог зашто му дајем четири звездице је тај што се не можете кретати осим ако не правите под, поправите га
Ова игра је сјајна, али мислим да није добра идеја да се игра приказује у реклами сваке секунде, огласи су досадни.
превише реклама, цоол игра
Извините због раног прегледа. Ако можете додати ажурирање у којем је игра без огласа. Молимо вас да ово ажурирате. Хвала вам!
Игра је у реду, али још увек не схватам поенту ове игре и наравно да су блокови статика и текстуре из рудника, па јој дајем 3🌟
Ова игра је досадна АЛИ је опуштајуће гледати као да бих је гледао цео дан у изградњи 😌
ЗАИСТА волим ову игру (иако имам бин плаи 5 минута или тако нешто) волим како изгледа много као Минецрафт и много волим музику и волим како све једноставно пада са неба. Веома кул игра и мислим да би требало да је схватите. Ох, имам 8 година и играм на таблету моје баке, тако да нећу моћи да га играм толико. Имам само једну ствар коју бих волео да постоји... Волео бих да истражите, али не можете😔
Вау, веома је лепо време играти ову игру! Можемо једноставно искључити мрежу тако да неће бити заостајања или додавања. Хвала вам што сте направили ову игру! Волим то.😊
Превише агресиван са огласима. То је мамац за минецрафт децу. Иначе би била пристојна игра да није било огласа који се не могу прескочити сваког минута
Игрица је пре забавна и нема довољно пуно реклама 🎆🎇🎆🎇✨✨✨✨🥇🏅🥇🏅
Направите подове. Огласи. Следећи ниво. Огласи.
одлична је игра у мировању, али има превише додатака! као када надоградимо ниво зграде, онда се дугме изненада променило у дугме за додавање, а не можемо ни да га прескочимо или откажемо додатке који су се појавили
ОГРОМНИ МОТИВАТОР! Преузето јер је изгледало јединствено и остало због музике и опуштајућих вибрација. Помешана са апликацијом за аутоматско кликање, музика ове апликације ће вас натерати да трчите док чистите кућу! Или, можда сам само чудан, али ова апликација ми помаже да обављам задатке док се репродукује у позадини, што сасвим искрено мислим да је то било најупечатљивије. Надам се да ћете уживати колико и ја! ПС. Очигледно ће бити досадно само буљење у екран па уместо тога, урадите нешто са својим временом :Д
&&&$&$&$&&$&$&&$_7' режим целог екрана за употребу је био скин молим вас 🥺😕😕😕😕😕😕😕😕😕 за вашу е-пошту и све датотеке 36$5@2_47&$-:5 :6:5:5:'55'5'5'5_5_5_5'5'5'&'&'5''&5'6:6:6::66:6::66_5_'55'4"_"5 '5"5_5"5_5_$45"5"4"4"5'5'5_-¢85&$-$-$';"-:_'_ тк ЦТ скенирање истих и одговоре за вашу е-пошту и избришите све ееанд можда више није доступно36_66¢$⁷($& имејл 66 слатко и одговори и за вашу помоћ око онога што сам за исто а производи за негу коже са оним што додајете исто мало више питања за даље
У овој игри има пуно реклама, али користите Луцки Патцхер или искључите интернет са телефона пре него што отворите игру да бисте играли без реклама
Волео бих да јој дам 5 звездица, али када се појаве посебни спратови и кликнем да погледам рекламу за то, игра се једноставно замрзне и не реагује.
Мислим да је то добра игра јер све што треба да урадите да бисте направили ствари је да додирнете. Апсолутно, ово не захтева никакве промене
У реду је дупе – много греши као дрон. Кликнуо сам на њега и вратио се на Гугл плеј рекавши да ће вам се „уређај угасити“ и „кула не реагује“ или заостаје као торнадо „-“ Дакле, волео бих то ако би то поправио :} Хвала или ти! 😊
Веома је хладно и забавно. Управо сам га играо на аеродрому и јако сам се забављао. Ако вам је досадно и немате шта да радите, преузмите ову игру, она ствара зависност и не одузима вам много времена.
Било је тако досадно да је игра урадила сав посао, све што сам радио је да сам држао екран прстом (без увреде)
Програмери, ако ово читате, онда ми дајте добар, разуман одговор зашто ово не бих требао пријавити Мојанг студију. Ово чак није ни оригинално. Могао бих да урадим исту ствар у Минецрафт-у без муке са огласима. Дакле, размислите двапут пре него што само мало прилагодите познату игру. Ох, да, сличица рипс Офф А откинуту верзију Минецрафт-а, Блоцкцрафт. Изненађен сам да ово још увек није скинуто. Али хоће.
Tower Craft - Block Building உத்தி nbps
Пре свега, ово је дефинитивно нова игра Минецрафт-а. Друго, ова игра је заиста досадна 🥱🙄 јер све што радите је само да држите прст на екрану и не радите ништа, само ћу губити време држећи прст на екрану, па ћу ово дати 1 звездицу, али јесте боље ако је 0 звездица
Постоји неколико кашњења ту и тамо, али игра је задовољавајућа (баш као игра Минецрафт), па препоручујем свима да играте ову игру. ИТС ОС ФУН
екстраааааа
Space Shooter: Galaxy Attack Zręcznościowe mmmr
Много принудних реклама
Требало би да постоји начин да се надогради колико брзо градите. У игри се заиста ради о дизајну, а не о игри у стању мировања. Могао сам да победим игру а да ништа не урадим. Да би била права игра у стању мировања/кликера, требало би да има надоградње. (Пример: брзина изградње, више блокова постављених одједном)
Ок, имам две речи за ову игру. Апсолутно страшно. Срање је што је графика буквално откинута са Минецрафт-а и људи су скинови за преузимање. Мрзим минецрафт пљачке и само морам да кажем зашто си одлучио да направиш игру овако ужасном Ако бих то могао да урадим, дао бих овој игри -5 звездица
Можете имати рекламе у игри, мислим да вам то зарађује, АЛИ постоји тачка у којој их има превише и чини игру немогућом за играње, али превише ћете имати рекламе које се не могу играти Знам да морате да зарадите новац, али престаните да будете похлепни
То је добра игра, али волео бих да могу да ресетујем свој напредак. Волео бих да могу да почнем од првог спрата ако дођем до тачке у којој бих желео да почнем изнова
Заиста добра игра! Добра графика и све што ме не занима да ли ће се то десити на минецрафт-у. Заиста добра игра! 10/10
Одлична игра, тренутно је на спрату 526 скоро у свемиру, такође ово је захтев да се дода кули која иде на месец да би торањ постајао већи сваких 5 спратова ово је одлична игра коју морате имати најбоља игра 4 ева и локи волим ово игра молим вас додајте још спратова такође стварно мрзим додатке, али једноставно не додирујем огласе, али осим те најбоље игре 4 ева
Бен Ведеман је био једини члан у овој просторији на сцени и он је био тај који је био мало више на једином месту где се сада налази и његова породица ми је пријатељ него што сам имао месец дана када је породица такође била а ла маркуе у 4 ујутро али ти 6. разред у сред лаке ноћи је моја најбоља другарица и ја волим једину од њих 6 која је добра за њу, али она је до тачке у којој јој може бити удобније и друга ствар коју ја желим да она уради је да извуче још 0 људи и запали
Tower Craft - Block Building உத்தி nbps
Ова игра је невероватна и добро је направљена. проблем је у томе што када добијем карактер као међу нама, добијам оглас. Не могу да изађем па морам да изађем из апликације и да се вратим И ПОГАДИ ШТА! не схватам чаврљање. што ме растужује и ствари су у томе што програмери не могу ништа да ураде осим ако не уклоне рекламе из игре. али је и даље забавно играти
Ово је забавна игра и волим Минецрафт стил (само не знам да ли је легално, па имајте то на уму ако желите да подржите игру). Ова игра је ПУНА рекламама, можете је играти без: не обављања изазова, додатака или откључавања ликова. Такође има много плате за освајање аспеката...као да су заиста свуда. Можете да играте ову игру као и ПТВ бесплатно, једноставно није тако пријатно. Играјте на сопствени ризик, али бар је добро време.