Post by partdocomsefi on Feb 15, 2022 9:16:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za odklepanje ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je ta igra, tako ljubka in dobra igra, vendar imam problem, da je toliko oglasov, da ne maram oglasov in tudi ni toliko diamantov, da ne morem dokončati misije, in ko dokončam misijo, preprosto dobite 1 diamant ne res samo 1 diamant. lahko dodate še kakšno misijo in še nekaj diamantov prosim
Ta igra je slaba slaba igra, ki sem jo kdaj igral😠😠😠
To ocenjujem s 5 zvezdicami, ker je ta igra super, z njo je enostavno zaslužiti denar in zgraditi trgovine. Ima tudi veliko svetov, v katere se lahko igrate. Ta igra je neverjetna.
Čuti se čuden hrup in se veselim, da ga bom odstranil, a navsezadnje je lepa igra
super
Ta igra mi je tako všeč, da sem začel, različica je tako lepa in dobil sem 7400 kovancev, ki jih nikoli ne porabim, in dobil 18 diamantov, ki jih nikoli ne porabim, v tej igri sem bil tako bogat, dajem ji 5 zvezdic, ker je ta igra dobra, nimam težav te igre
preprosto, a dolgočasno
Super je, a za nadgradnjo kabin je prepočasi! Odstranjeno.
Zato dajem tej igri 5 zvezdic, ker mi je všeč, ni oglasov ali česar koli, potem je to tako neverjetno, ker je drugo nadstropje, Neverjetna igra! !
Je precej prijetno in hkrati pomirja moj um. Prav tako pritegne tiste, ki želijo nov način preživljanja časa, saj je igra preprosta, a dodelana, liki in igranje pa ljubki.
Ta igra je res zabavna in jo lahko igrate brez povezave ali na spletu, popolna, ko vam je dolgčas in ne počnete ničesar
Candy Makeup Beauty Game Rekreacyjne fwv
napaka vsakič, ko jo poskušam povezati s svojim Facebookom ali e-pošto... popravi to prosim 😭
Ta igra ne zanima samo jaz mislim ...
Ta igra je dobra, vendar je zaslužek denarja zelo počasen, dvigovanje ravni je zelo težko
lepo
Drugačen!
Ne morem se prijaviti
ni slabo
To je bila dobra igra, dokler niso stvari postale drage
Ta igra mi zelo pristaja. Pravzaprav sem tih, ne maram iger, ker so zame zapletene. Toda ta igra je res enostavna za igranje. super mi je všeč.
tako da, še vedno morate igrati več, da pregledate to igro. ampak samo jaz ali je težko zravnati zgradbo? je treba nekajkrat "sejem"?
'dobro
Restaurantparadis: Sim-spill Simulator zijx
Zakaj se Facebook ne more povezati?
Igra hơi chán, nhưng cũng khá vui👍
To je popolno, tako lepo
Maja lah
Res je dober, vendar bi si želel več draguljev 😁
To je zabavna igra za krajšanje časa. Po 18. stopnji je potrebno veliko časa, da se dvignete
Lepa igra, ampak problem je v tem, da se igra ne odpre, ko je baterija prazna.
V tej igri ni veliko za početi. Razširiš se. Postavite nekaj stvari in počakajte. In počakaj. Zabavna je, a hitro postane nesmiselna in se ponavlja. Ne nekaj za igranje, ampak nekaj za preverjanje
Naenkrat moram zgraditi veliko miz ali dreves. Ne klik za klikom.
dobra igra samo, da ne bi trajalo tako dolgo za nadgradnjo trgovin
Restaurant Paradise Simulation pzql
Preveč oglasov! Vedno bi se vsakih nekaj minut nenadoma pojavili oglasi. To je noro nadležno! Še ena stvar, prosimo, dodajte možnost prodaje vseh, ko se želimo znebiti preveč stvari naenkrat. Noro neprijetno je klikati na njih 1 za 1, da jih prodaš.
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulátory gjdf
Ta igra mi je res všeč, ampak morda naslednjič daš 500 diamantov, ko jo prvič igraš
v redu je
zaenkrat je super igra. s tem še nisem imel težav. Želim si, da bi imeli prijatelje, ki bi se odzvali, da bi si lahko pomagali. in morda proces biukdinga do nit traja tako dolgo. drugače pa je dobra igra za igranje, ko nimaš kaj početi
RES JE DOBRO
igra je dobra in ni dolgčas .. lahko uporabljam brez povezave ali na spletu .. btw kako se lahko prijavim na svoj stari ID .. ker uporabljam nov fon, nato namestim igro in se ne morem prijaviti na svoj stari id .. zdaj moram igrati nova igra in nov otok ..
V redu je
Vzamem nazaj ta igra je GROZNA 🤬 veeeerrrrrrryyyy zaostaja, ne priporočam
prosim kako ponastaviti? želim začeti znova. obožujem igro enako kot happy mall, vendar je ne morem ponastaviti.. to je moj problem, pomagajte mi, prosim
Včasih se nisem mogel dotakniti "vročine" ali ko gost prosi za informacije